Over ons
Over ons
Over ons

Over ons

Bewegen is voor ons een serieuze zaak

Sinds 2016 maken wij beweegimpact in Utrecht en Amersfoort. We zorgen ervoor dat mensen van 0 tot 100 jaar, in beweging (kunnen) komen. Wij maken van bewegen een structureel onderdeel van het leven. Van peuter tot senior, iedereen verdient beweging. Want we weten allemaal dat sport en bewegen positief bijdraagt aan een gezond, gelukkig en krachtig leven.

Bekijk vacatures

01:00

Proef de sfeer bij ons!

Waarom wil je bij ons werken?

 • Je kunt echt iets betekenen voor anderen en impact maken. Door jou komen mensen in beweging.

 • We zijn een tikkeltje rebels. Alles kan en mag bij Sportivate. Gewoon jezelf zijn dus! En wil je meedenken op spelersraadniveau, dan luisteren we graag naar je ideeën.

 • Eén keer per maand op woensdag hebben we een in-company training met het hele bedrijf. Tijdens deze trainingsochtend werken we samen aan onze ontwikkeling.

 • Je krijgt er nieuwe matties bij. Ook na werktijd zoeken veel collega’s elkaar op. Bijvoorbeeld om samen een voetbalwedstrijd te kijken In onze Sportivate skybox bij FC Utrecht of zelf een balletje te trappen op het voetbalveld.

 • Of je nu gelijk wil sprinten of liever eerst joggend wil opwarmen; bij ons mag je jezelf ontwikkelen in je eigen tempo en krijg je de ruimte om te ontdekken wat bij je past.

 • Bij ons hoef je nooit strak in pak op het werk te verschijnen. We zien je het liefst in sportieve kleding en op sneakers.

 • Elke vrijdagmiddag een vrijdagmiddagborrel in ons eigen Play-café en één keer per maand een feestje of uitje, georganiseerd door onze feestcommissie. Lukt het jou om uit handen te blijven van de politie tijdens het spelen van Jachtseizoen?

Wij staan voor groei

Niet alleen voor de groei van onze doelgroep, maar ook voor de groei van onze medewerkers, Sportivators genaamd. Onze Sportivators krijgen altijd de kans om hun talenten te ontdekken en te ontwikkelen. Wil je doorgroeien binnen Sportivate? Dat juichen we toe. Wij zijn je grootste supporter.

Een steile helling beklimmen vinden we leuk, maar alleen op sportief gebied. Onze organisatie is hartstikke plat. Aandacht, Gedrevenheid en Eigenaarschap zijn onze kernwaarden. Deze vind je terug in de gehele organisatie. We werken samen, als team. Samen zijn wij verantwoordelijk voor de impact die we maken. Een "platte" organisatie dus, met discipline. We spreken daarom bijvoorbeeld ook niet van een directie, maar van een spelersraad. Op onze werkvloer hebben we ‘sporters’ (uitvoerend personeel) en ‘bewegers’ (combinatie uitvoerder en verantwoordelijke).

Bekijk vacatures

Onze mensen

P1030344

P1030303

P1030287

P1030293

P1030465

P1030284

P1030283

P1030280

P1030421

P1030282

Wat doen we?

Sportivate:

 • Gaat langs bij basisscholen en BSO’s om het beweegklimaat een extra impuls te geven. Met toffe sport- en spelactiviteiten, laat Sportivate kinderen zien hoe leuk en fijn het is om te bewegen.

 • Heeft pedagogische beweegcoaches in huis en plaatst deze bij de klant.

 • Biedt een beweeguitje of sportdagen voor middelbare scholen.

 • Organiseert sportieve kinderfeestjes.

 • Heeft twee inspirerende werklocaties.

 • Organiseert leuke beweegactiviteiten voor jong en oud.

 • Maakt van teamuitjes een unieke beleving voor bedrijven.

 • Helpt senioren actief te blijven.

 • Heeft altijd ruimte voor sport en spel innovatie.

“De afwisseling in mijn werk is erg fijn. Ik start de dag met een pleindienst op één van mijn twee vaste basisscholen. En daarna heb ik vaak een middagdienst bij de buitenschoolse opvang of begeleid ik een sportief kinderfeestje. Geen dag is hetzelfde.”

Sem, begeleider sport en bewegen

“Onze doelstelling is plezier meegeven. Ik maak de dag van de deelnemers en dat krijg ik ook van ze terug. Ze zijn altijd blij met ons.”

Lorin, coördinator sport en bewegen

“Sportivate is een meedenkend bedrijf. We houden ervan om te innoveren. Als je kansen ziet, dan is er altijd ruimte om dat te delen. We willen graag met jouw ideeën aan de slag.”

Ethan, coördinator sport & bewegen

“Bij Sportivate is er ook veel focus op de interne groei van jezelf. We zijn een mooie plek om te ontdekken wat bij je past. Je komt binnen bij een bedrijf waar je kunt groeien in je eigen tempo; je krijgt een team om je heen dat je hierin begeleidt. Je mag jezelf ontdekken.”

Kevin, coördinator sport & bewegen

Sportivators scoren

Om nog meer mensen aan het sporten en bewegen te krijgen, scoren we graag nieuwe Sportivators die het Sportivate-team komen versterken. Weten of deze sportieve en sociale baan wat voor jou is? Trek je stoute sportschoenen aan en kijk snel verder!

Bekijk vacatures